APK

Airco

Koffie

Auto reparatie bij autobedrijf Hans Dekker in Helpman, Groningen

Het is natuurlijk zeer vervelend wanneer uw auto kapot is, wanneer uw personenauto of lichte bedrijfsauto gerepareerd moet worden wilt u dit zo snel mogelijk geregeld hebben.

Autobedrijf Hans Dekker in Groningen staat voor ene vlotte en zorgvuldige afhandeling voor alle reparaties, zowel klein als groot. Wij zorgen ervoor dat u snel weer de op weg kan.

Wat voor reparaties voert Autobedrijf Hans Dekker in Groningen uit:

Wij verzorgen zowel kleine als grote reparaties, voor kleine reparaties zoals:

  • Een kapotte lamp
  • Lekkende uitlaat
  • Trillend stuur

Deze reparties kunnen wij direct voor u repareren. Voor kleine reparaties hoeft u geen afspraak te maken bij Autobedrijf Hans Dekker. Wij kunnen dan vaak uw auto repareren terwijl u geniet van de lekkerste koffie uit Groningen.

Ook kunnen wij grotere reparaties voor u uitvoeren, denk hierbij aan een versleten koppeling of een lekke koppakking. Ook dit repareert Autobedrijf Hans Dekker voor u.  Voor grotere reparaties kunt u een afspraak maken via het online formulier.

Ook kunt bij ons Autoschade laten herstellen en banden verwisselen 

Adresgegevens

Helper Oostsingel 42
9722 AW Groningen
Telefoon 050 5277087
Fax 050 5278027
info@hansdekker.nl

Openingstijden:
maandag-vrijdag:
08.00 – 17.00 uur

 

Afspraak maken bij Autobedrijf Hans Dekker

U kunt hier een afspraak maken voor een reparatie bij Autobedrijf Hans Dekker in Groningen.

Autobedrijf Hans Dekker in Groningen heeft altijd goede service

Het is altijd fijn om te weten, waar je aan toe bent. Dat vinden wij bij Autobedrijf Hans Dekker uit Groningen net zo. Wij informeren u daarom altijd van te voren betreffende de kosten van de reparatie. Ook houden wij u op de hoogte over de duur van de reparatie, mocht de reparatie langer duren dan nemen wij contact met u op.

U heeft bij autobedrijf Hans Dekker ook de mogelijkheid om in overleg te kiezen voor gebruikte onderdelen, dat kan u namelijk behoorlijk in de kosten schelen. Tevens zit op al onze reparaties 3 maanden garantie. Bij autobedrijf Hans Dekker weet u altijd waar u aan toe bent.