APK

Airco

Koffie

APK Keuring Groningen? Eerlijk & Snel bij Autobedrijf Hans Dekker!

Autobedrijf Hans Dekker Groningen, een door RDW erkend APK keuringsstation

Vanwege de regelgeving voor veiligheid en milieu is het verplicht om uw auto APK te laten keuren. De APK keuring dient door een een RDW erkend APK keuringsstation te gebeuren, zoals Autobedrijf Hans Dekker. U wilt een apk keuring in Groningen? Wij verzorgen APK keuringen voor personen- en lichte bedrijfsauto’s. 

Uw APK keuring in Groningen, ook zonder afspraak!

  • Wij verzorgen ook APK keuringen zonder afspraak
  • Klaar terwijl u wacht
  • Eventuele reparaties kunnen wij goedkoop afhandelen
  • Gratis APK keuring bij een grote onderhoudsbeurt
  • € 39,- voor benzine auto’s en € 42,- voor diesel auto’s

Apk keuring zonder afspraak is mogelijk bij Hans Dekker in Groningen

Ook zonder afspraak kunnen wij uw APK keuring verzorgen. Echter kan het wel zo zijn dat het druk is, waardoor u langer moet wachten. Om dit te voorkomen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan weet u zeker dat u direct aan de beurt bent.

Apk klaar terwijl u wacht

Terwijl u geniet van de lekkerste koffie van Groningen, gaan wij ondertussen bezig met uw auto. De auto wordt nagekeken volgens de regelgevingen voor veiligheid en milieu, denk aan verlichting, banden, besturing, remmen, etc. Wanneer u klaar bent met uw koffie, is uw auto weer helemaal up-to-date en kunt u zo de weg weer op.

Autobedrijf Hans Dekker doet alles in overleg

Wij geven altijd een eerlijk oordeel over uw auto, wij hechten namelijk veel waarde aan een eerlijke en goede service. Mocht uw auto nou toch een reparatie nodig hebben? Dan nemen wij eerst contact met u op. Wij leggen het eerst bij u voor en zorgen voor een gepaste oplossing. U heeft bij ons ook de de mogelijkheid om voor gebruikte onderdelen te kiezen. Dat scheelt u in de portemonnee!

Gratis APK keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Mocht u nou een grote onderhoudsbeurt door ons laten verzorgen, dan bieden wij u gratis de APK keuring aan.

Meld nu direct uw auto aan of kom gerust eens langs. De koffie staat voor u klaar in Groningen!

Snel, betrouwbaar, eerlijk, zonder afspraak en klaar terwijl uw wacht. Maak nu een afspraak door te bellen naar 050 – 527 70 87 of meld uw auto online aan. De koffie staat voor u klaar! Dus kom ook gerust zonder afspraak langs.

Wanneer moet mijn auto voor apk?

Wilt u weten wanneer uw auto weer APK gekeurd moet worden? Kijk dan eens op de pagina van Rijkdienst van het Wegverkeer. Hier kunt u alles lezen over APK keuringen.

Vraag direct een APK keuring aan

 Vul vrijblijvend uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op